מרגישה אבודה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

24/09/2013 | 17:54 | מאת: קרן

לפני כשנה התחלתי לא לישון בלילה ולרעוד ולסבול מעור צורב, לאחר ניסיון בכדור וואבן ובונדרמין נשלחתי לנירולוג שקבע דיכאון וחרדה. הנירולוג נתן טיפול שרק הקאתי ושילשלתי ממנו. הטיפול שניתן במקום "רמוטיב" שבהתחלה הטיב אך לאחר מכן חזר האי שקט וחרדות על בסיס יומי. הטיפול הופסק וניתן במקומו ציפרלקס עם 2 לוריוון. כאשר הטיפול הזה הגיע למינון המקסימלי עברנו לסרוקסט לפני 9 שבועות, 3 שבועות החפיפה עם הציפרלקס היו גן עדן, מאז מזה 6 שבועות אני סובלת מבחילה לאורך כל היום. הרופא רשם לי פראמין וזה גרם לפירכוסים ורעידות ופיתח לי סחרחורת. לאחר מכן נרשם לי מודאל שרק החמיר את המצב. האם יכול להיות שהשינוי התרופתי לא עובד? ישנם ימים שאני עייפה ויכולה לישון ימים שלמים. האם יש טיפול לבחילות הללו?

25/09/2013 | 20:54 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום קרן, ראשית, אם הצירוף של ציפרלקס וסרוקסט עזר, למה לא לחזור אליו. שנית, אם האבחנה העיקרית הייתה דיכאון וחרדה, למה שלא תפני להתייעצות עם פסיכיאטר.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה