רמוטיב

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

22/09/2013 | 19:35 | מאת: רונית

קראתי שתרופות ממשפחת SSRI יכולות להעלות את רמת המתח, תגובות אלימות ומחשבות אובדניות, האם לרמוטיב עשויות להיות השפעות דומות לאורך זמן - כלומר אם לוקחים אותה לאורך זמן (משום שהבנתי שגם תרופה זאת היא מאותה משפחת תרופות) תודה רבה ובברכה

24/09/2013 | 21:17 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום רונית, ראשית- לא ידוע שרמוטיב יכול לגרום את שינויי ההתנהגות ששאלת עליהם ואין לגביו אזהרות דומות למה שיש לגבי ה- SSRI. שנית- קיימת אזהרה מטעם רשות התרופות והמזון האמריקאית (FDA) בנוגע לאובדנות אצל בני נוער בעקבות שימוש ב- SSRI. אין הסכמה רחבה בעולם שאזהרה זו מוצדקת ויש למעשה מחקרים חדשים, שמראים שהיא כנראה לא נכונה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה