מה יש לי?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

27/08/2013 | 02:47 | מאת: שם בדוי מאוד

שלום, אני סובלת מאז ומתמיד מפחדים שנוגעות למצב ביטחוני זה מתבטא בקושי ללכת לישון כי כל שנייה אני מרגישה שעומדת לפרוץ מלחמה וישמע אזעקה. יש לי גם מחשבות של - עוד מעט מישהו יפרוץ לי לבית אין לי נחת מהמחשבות האלו האם מחשבות שווא שיקרה לי משהו הם בעצם סכיזופרניה?

27/08/2013 | 22:31 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום רב, מה שאת מתארת איננו בהכרח מחשבות שווא. זה יכול להיות להיות גם שיש לך מחשבות טורדניות. כדי להגיע לאבחנה ולקבל המלצות טיפוליות כדאי שתתייעצי עם פסיכיאטר.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה