האם נטילת תמצית זרעי אשכוליות יכולה להפריע לטיפול

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

03/08/2013 | 15:54 | מאת: שילוב של תמצית זרעי אשכוליות

אני לוקחת למיקטל לאיזון מצב רוח. במקביל סובלת מבעיות בקיבה, והמליצו לי על הטיפות הללו. האם זה יכול לבטל את הכדור הפסיכאטרי?

03/08/2013 | 16:24 | מאת: רוחמה

הי, רק שתדעי מהן חלק מתופעות הלוואי של למיקטל: עוויתות שרירים ורעידות תקופות של הכרה מעורפלת אובדן שליטה על שלפוחית השתן ועל פעילות המעיים. חוסר מנוחה בלבול קהות חושים תנועות לשון בלתי נשלטות הזיות קצב לב לא סדיר התקפי לב ושבץ בעיות בבלוטת התריס סכרת תפקוד מנטלי איטי וחוסר אנרגיה

19/08/2013 | 07:38 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

אין בעיה. את יכולה לשלב תמצית זרעי אשכוליות עם למיקטל.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה