לא יודע מה לעשות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

02/08/2013 | 20:27 | מאת: רון

אמא שלי לפני מספר שנים עברה אירוע מוחי, הייתה מואשפזית הרבה זמן היא עברה ניתוחים ושיקום ארוך. כיום היא הולכת עם הליכון,ולא יוצאת מהבית גרים בבנין בקומה 3 ללא מעלית, שאלות? אמא שלי מאז חזרתה הביתה מהשיקום היא חושבת שאבא שלי בוגד בה עם השכנה שלנו היא נכנסת באמצא הלילה לחדר של אבא שלי ומסתכלת מתחת למיטה עם האישה שם,היא אומרת שהיא שומעת אותם בחדר,שהיא מריחה את הריח של האישה, שהוא מכניס אותה דרך החלון צעקות ריב כל הלילה,לדברים שהם ביכלל לא אמיתיים,חוץ מהבעיה הזאת אין לה שום בעיה היא היא נורמטיבית איתנו ובכל התחומים היא בסדר גמור,אני רוצה להבין ממה היא סובלת ואיך אפשר לעזור לה? אבא בן 73 אמא בת 61

19/08/2013 | 23:15 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום רון, זה נשמע שלאמך יש מצב פסיכיאטרי משמעותי בעקבות האירוע המוחי שהיא עברה. חשוב שהיא תפנה לפסיכיאטר כי בהחלט ייתכן שאפשר לעזור לה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה