פריזמה ואלרגי x

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

28/07/2013 | 09:58 | מאת: שיר

שלום האם זה מסוכן לשלב תרופות נוגדות אלרגיה כמו אלרגי x וסירופ לורתרים שהוא גם נגד נזלת אלרגית מה קורה עם משלבים בניהם? משהו רציני?

28/07/2013 | 14:39 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום שיר, אלרגיX וסירום לררתרים מכילים את החומר הפעיל loratadine. פריזמה מכילה את החומר הפעיל fluoxetine. פריזמה עלול לגרום לעליית רמת האלרג'יקס בדם ולכן צריך לעקוב ולראות אם יש תופעות לוואי של אלרג'יקס בזמן שמשלבים את שתי התרופות.

28/07/2013 | 15:15 | מאת: שיר

אבל האם התופעות לוואי יכולות להיות מסוכנות או שרק לא נעימות וגם השילוב של שתיהם אם אדוויל מסתדר? תודה על התשובה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה