רמוטיב - חציית כדור

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

11/06/2013 | 17:06 | מאת: מירי

לפני כשבועיים התחלתי טיפול ברמוטיב בשל דיכאון אחרי לידה. בימים הראשונים היה לי קשה מדי עם ההשפעה הפיזיולוגית, רעד קל בידיים , עצבנות (לא אגרסיבית פשוט חוסר שקט פיזי) , ומתח בלסת, תחושה מאוד לא נעימה. הבנתי שרמוטיב משווק במינונים של 300 ו500 והמינון הנמוך אינו משווק בארץ. רציתי לדעת מה הסיבה לאיסור חציית הכדור לשניים. האם זה בגלל זמן הפירוק שלו? פגיעה בקיבה? או מסיבות שהם יותר שיווקיות? הייתי רוצה לקחת מינון קטן יותר ולא הייתי רוצה להחליף טיפול לssri או snri . תודה מראש

11/06/2013 | 21:27 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

רמוטב משווק בארץ במינון 250 ו- 300 מ"ג. אינני יודע מה אם יש איסור לחצות את הכדור לשניים ואם כן, מה סיבתו. כדאי להפנות את השאלה לפורום תרופות ורוקחות http://www.doctors.co.il/forum-4863

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה