מאיפה אני יכולה לקנות SEMAP או penfluridol

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

16/11/2020 | 00:04 | מאת: לגבי אמא

שלום ד"ר, אמא שלי חולת סכיזופרניה, התרופה היחידה שעזרה לה היא SEMAP לפני זמן מה הודיעו לי שהיא יצאה מסל התרופות בארץ, והיא עברה לרקיחת penfluridol מהסופר פארם, לפני תקופה הודיעו לי שהם מפסיקים לייצר אותה. והפסיכיאטרית ייעצה לה לעבור לZAPA5 אבל התרופה גורמת לה נזק שכן היא לא נוטלת אותה יום יום והיא חוזרת להיות פרנואידית ואגרסיבית וחרדה... היא נראית רע ומרגישה רע. דיברתי עם בית מרקחת שור טבצניק, והם אמרו שצריך לייבא אותה אך המחיר הוא 2000 שח ל- 10 טבליות. האם ידוע לך על דרך אחרת או מקום לרקיחת התרופה? תודה רבה :)

שלום רב. אכן התרופה הוותיקה סמפ ירדה מהמדפים. ניתן לקבל אותה בהזמנה אישית דרך פסיכיאטר מטפל . אכן מחירה כיום יקר יותר. ניתן לשקול אלטרנטיבות תרופתיות כגון רספרדאל, פרפנאן או לעבור לזריקות ארוכות טווח כמו קספליון. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה