שאלה על אריפליי ולפונקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

15/09/2020 | 21:30 | מאת: אביעד

שלום דוקטור אני מאובחן בדיכאון מאגורי עם אפיזודות פסיכוטיות. כרגע לוקח כבר בערך שנתיים לפונקס 150מג ופרוזאק 60 מג. אין לי מחשבות שווא יותר. רק קצת מחשבות אובססיביות. דיכאון וחרדות. לכן הוסיפו לי אריפליי 5 מג שאני לוקח כשבועיים בגלל הדיכאון והאוסידי. רציתי לשאול מתי אני יוכל לדעת עם האריפליי שהוסיפו לי באמת עזר או לא?

שלום אביעד. תוספת אריפליי במנון נמוך של 5 מ"ג לטיפול בלפונקס ופלוטין היא תוספת מקובלת שיכולה לחזק את הטיפול בדיכאון וב-OCD. היא נחשבת לבטוחה ויעילה. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה