פריזמה 20מג חודשיים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

09/09/2020 | 12:45 | מאת: אלי

שלום אני לוקח פריזמה 20מג בבוקר במשך 8 שבועות , אחרי השבוע השישי הרגשתי שיפור דיי משמעותי ,אבל לאחר שבוע נפילה שוב לא משפיע , והחרדה אצלי התחזקה במצב שאני יושב בבית ומטפטף מבית השחי , כולל שלשולים , וחוזר אנרגיה , להמשיך לקחת 20 ולהמתין?

שלום אלי. כדאי לשקול העלאת מנון ל-30-40 מ"ג. כמו-כן כדאי לקחת תרופות הרגעה. חבל שאתה סובל ככה. כמו-כן ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי לצורך CBT והרפיה. בהצלחה

13/09/2020 | 10:27 | מאת: אלי

הרופא אמר לי להמתין עוד על 20מג. ואני לוקח קלונקס כבר שנתיים על בסיס יומי לא מצליח להפסיק אותו. בנוסף לזה אני לוקח גם ציפרלקס 10מג חוצה אותו ל2 ואז את החצי חוצה ל4 חלקים , לפני הפריזמה לקחתי ציפרלקס ואני עדיין לוקח אותו כי קשה להפסיק

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה