ירידת מינון ויאפקס 300

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

26/08/2020 | 20:02 | מאת: שואל

בגלל חרדות חזקות ותסמיני דיכאון למרות ויאפקס 150 מג', הומלץ על מינון של 300 מג'. כאשר גם זה לא עזר, הומלץ להוסיף אריפלי עד 5 מג' כחיזוק. כעת, יש הטבה בחרדות אך אי שקט תמידי. אני "חושד" שהויאפקס 300 מג' הוא שגורם לאי שקט. האם ירידת מינון ויאפקס ל-225 מג'או 150 מג' תביא בהכרח להתגברות חרדה? תודה.

28/08/2020 | 23:58 | מאת: משה מומחה

צריך לשים את האצבע מתי התחיל האי שקט . יתכן ולעתים אריפליי גורם לאי שקט וכדאי לשקול להוריד אותו ל 2.5 מ"ג בהתייעצות עם הרופא . יש הנוהגים להוסיף גם לוריוון כאשר יש תלונות של אי שקט עם אריפליי. תרגיש טוב

שלום רב. 300 מ"ג וויפאקס זה מינון גבוה ביותר ועלול להיות כרוך בתופעות לוואי של מתח פנימי ועצבנות. אם מצב הרוח יציב והחרדה הכללית תחת שליטה ממליץ להוריד ל-225 מ"ג ולראות מה קורה לאורך חודשיים. בהצלחה

שלום רב. מנון 300 מ"ג ויפאקס הוא בהחלט מנון גבוה מאוד של התרופה ועלול להיות כרוך בתופעות לוואי של התגברות מתח וחרדות. ממליץ לשקול להוריד מנון ל-225 מ"ג ולבחון מה קורה בהמשך. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה