החמרת מצב זמנית עם חיזוק תרופה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

11/08/2020 | 13:19 | מאת: אדם

האם כאשר לוקחים תרופה לחיזוק (אביליפיי 5 מ''ג) יחד עם ציפרלקס 20 מ''ג לטיפול בהפרעת חרדה בהתחלה של החיזוק עלולה להיות התגברות זמנית בחרדה כפי שמתרחש בתחילת טיפול בדרך כלל עם ציפרלקס ודומיו? תודה רבה.

שלום אדם. בהתחלת טיפול בתרופה אריפיפיםאזול - אביליפי/אריפלי יכולות להיות תופעות לוואי של התגברות מתח פנימי וחרדות. בדרך כלל הן מינוריות וחולפות. בדרך כלל יהיה פחות חרדות כאלה מאשר בטיפול בתרופות נוגדות דיכאון כמו צפרלקס. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה