התנתקות מהסביבה וריור מוגבר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

09/08/2020 | 14:36 | מאת: קנדשוב

תופעה נוספת שמציקה לביתי היא התנתקות מהסביבה למשך פרק זמן שבה היא לעתים מתקשה לענות לשאלות של אנשים וכעבור כמה שעות התופעה חולפת בפרט לאחר שינה של כמה שעות. הדבר מפריע מאוד וגורם למבוכה. יש לציין שבתי לוקחת 400 מ"ג לפונקס 150 פבוקסיל ורבע כדור של קרדילוק בבוקר. בקשר לריור ששאלתי לפני שבועיים שיש לשקול שינוי מינון. האם כוונתך ללפונקס? תגובה

שלום רב. התופעה שאתה מתאר היא אכן חריגה. ייתכן והיא קשורה להפרעות אפילפטיות אשר התרופה לפונקס עלולה לגרום ולעורר. לאור זאת ממליץ לך לפנות ליעוץ נוירולוגי ולשקול ביצוע בדיקת EEG. כמו-כן לגבי הריור ניתן לשקול כמובן בהתאם לשיקול קליני הורדת מנון על מנת להקל על התופעה. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה