פריזמה ותרופות לחיזוק

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

26/06/2020 | 15:15 | מאת: לאוניד

שלום, האם פריזמה במינון של 20-40 מג ותוספת של מירו 15 מג זה שילוב בטוח מבחינת הארכת מקטע QT ומבחינות נוספות?האם כדאי לעבור בדיקת א.ק.ג בשילוב כזה? מדוע ההעדפה לי בדרך כלל לתופסת תרופות מסוג אריפליי? תודה רבה

שלום לאוניד. שילוב של פריזמה ומירו נחשב בטוח ויעיל ובמינונים האלו הוא בטוח ומקובל. בדיקת אקג כדאי חבצע אם אתה גבר מעל גיל 40 ויש בעיות לב. גם שילוב של אריפלי עם תרופות SSRI נחשב בטוח לשימוש. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה