פקסט ופריזמה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

01/10/2007 | 16:18 | מאת: תהילה

שלום רב, אני בת 56, ולאחר שנה וחצי של נטילת 20 מ"ג פקסט ביום (תרופה שגרמה לי לרוגע וליציבות), עשיתי הפסקה של שבוע בנטילת הפקסט והתחלתי לקחת 20 מ"ג פריזמה ביום (בהתייעצות רופא ולאחר שהפקסט גרם לעלייה בתאבון והקשה על הירידה במשקל).כעת אני כבר לאחר חודש וחצי של נטילת פריזמה, אך מרגישה רע מאד: יש לי סיוטים בלילה, אני מתעוררת מוקדם, מבוהלת ועם דפיקות לב. כמו כן ישנו אי שקט (בעבר הפריזמה דוקא עשתה לי טוב אך הפסקתי בגלל תופעות לוואי). האם כדאי לחזור לפקסט ואם כן, באיזה אופן להפסיק הפריזמה? תודה, תהילה

02/10/2007 | 20:06 | מאת: ד"ר עופר שמגר

תהילה שלום, לא הייתי ממהר לפקסט. דוקא הייתי מנסה לקחת רסיטל (ציפרמיל) שהוא דומה יותר בתכונותיו לפקסט, אך פחות מעורר תיאבון.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה