תרופה OMNIC OCAS 0.4MG

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

09/03/2012 | 10:57 | מאת: אינאס

ארצה לדעת הכל על תרופה : OMNIC OCAS 0.4MG על התופעות לוואי של התרופה והשפעה כלליתת למה היא משמשת.הכל. בעלי בן 35, אובחן כסובל מהגדלה של הערמונית, הרופא רשם לו תרופה זו ואמר שהוא יצטרך ליטול אותה כל החיים.כדור אחד ליום. אני רוצה לדעת הכל על התרופה תודה רבה לכם

התרופה OMNIC OCAS 0.4MG מכילה את המרכיב הפעיל Tamsulosin Hydrochloride . התרופה גורמת להרפייה של השריר החלק בצוואר השלפוחית ובפרוסטטה, ובכך מקלה על מתן שתן ומקלה תסמינים של הגדלה שפירה של הערמונית. תופעות הלוואי העיקריות שעלולות להופיע בעקבות שימוש בתרופה הן- ירידת לחץ דם במעבר משכיבה לעמידה, כאבי ראש, סחרחורות, שינויים בשפיכה,נזלת, זיהומים שונים. תופעות לוואי נדירות יותר הן: שלשולים, בחילות, שיעול וקושי בבליעה. יש ליטול את התרופה בכל יום חצי שעה לאחר הארוחה (בארוחה קבועה לפי בחירה – לדוגמא כל יום אחרי ארוחת בוקר). בברכה ורפואה שלמה.

09/12/2014 | 09:21 | מאת: מוטי

מה המינון המותר אחרי שימוש של 3 שנים הגדיל הראורולוג את המינון ל 2 כדורים אחד בבוקר אחד בערב למה הדבר יכול לגרום ועד כמה זה מקובל

22/06/2016 | 02:08 | מאת: מור

לאחר ניתוח ריסוק פנימי של אבנים בכליות התחלתי להשתמש בתרופה ומאז אין לי שיפיכה ..האם זה יסתדר לבד לאחר הפסקת הטלית הכדור ? או שאזדקק לטיפול ?

02/08/2019 | 17:32 | מאת: אלי ענבר

אני משתמש בתרופה הנ"ל מספר ימים לאחר שהרופא החליף לי תרופה שלוש פעמים מאז שאני נוטל את התרופה הנ"ל אני נותן שתן בצורת טיפות מקוטעות והרגשה של צריבה חזקה . באותו יום שהתחלתי עם הכדור, הרופא ערך לי בדיקת ציסטוסקופיה האם יש קשר.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי