אוקסיקודון ודופק נמוך

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

28/10/2020 | 03:01 | מאת: משה

היי דר, כבר תקופה של כמה חודשים שאני משתמש בתרופה שנקראת אוקסיקוד לפי הצורך במרשם רופא כחלק מטיפול לכאבים שאני מקבל, המינון שאני מקבל בכל לקיחה הוא 5 מג ואני לא משתמש בזה יותר מפעם או פעמיים בשבוע (ולא בסמיכות) אך בממוצע 3 פעמים בחודש. בזמן האחרון שמתי לב שהדופק שלי נהיה איטי יחסית במנוחה גם בלי שאקח את התרופה (דופק 50 - 56 ), רציתי לדעת אם יש אפשרות לכך שהאוקסיקוד גרם לזה? אם כן האם זה משהו שהוא קבוע או שזו תופעת לוואי חולפת?

שלום, מדובר במינון נמוך ! טיפול בתרופה דווקא עלול לגרום לטכיקרדיה (עליה בקצב הלב) ! נא לשלול סיבות אחרות לדופק נמוך, תרופות נוספות שאתה מקבל בנוסף ?

01/11/2020 | 21:03 | מאת: משה

במרשם גאבאפנטין 1200 מג ביום, לפי הצורך בקלופן (15 מג) אך לא בימים שאני משתמש בהם באוקסיקוד, שימוש כמעט יום יומי של אופטלגין (בין 1000 ל 2000 מג ביום תלוי בכאב), לפעמים שילוב של נקסין עם אופטלגין.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי