שילוב תרופות. לאסתמה ולחץ דם.

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

09/09/2017 | 10:10 | מאת: יונה חיים

אני לוקח גלקומין 2×2. קרדיולוג 2.5 בוקר וערב. ואקספורג. יש לי אסתמה ואני עושה 3 פעמים ביום אנילציות שזה כולל וינטולין. בודיקורט. ואירובנט.וסרטייד 500. עם ספירבה. שאלתי היא. בכול כמה חודשים אני חוטף התקף אסתמה ורופא נתן לי אזניל וגם פרניזון.. פעמיים ביום20 מ"ג .שאלתי ההם שילוב של התרופות הללו חיים בשלום. ושאלה נוספת ההם הטיפול שאני מקבל נכון.

שלום, אם תדירות ההתקפים עולה, זה מעיד על יציאה מאיזון המחלה ויש צורך להגביר את הטיפול במחלה בעיקר ע"י סטרואידים בשאיפה בשילוב עם מרחיבי סימפונות נוספים. לדעתי יש לפנות לרופא מומחה ריאות (פולמונולוג) לחוות דעת נוספת.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי