דחיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

27/07/2002 | 12:02 | מאת: צעירה

אני בחורה צעירה (21) ומאז שאני זוכרת את עצמי יש לי שלפוחית קצרה מאוד - לאחר שתיית כוס מים אני חייבת לרוץ לשירותים לפחות פעמיים, אם אני שותה לפני השינה אני קמה לשירותים, וכו' . הייתי רוצה לדעת האם זו בעיה, ואם כן איך מטפלים.

לא יודע אבל אם מאז הילדות לא עשית כל בירור שווה לעשות סריקה עלקולית של הכליות ודרכי השתן שתן לתרבית וכן בדיקה אורודינמית. האם יש איזה חבלה בעמוד השדרה שאת זוכרת? גם לזה יכול להיות קשר. וכן - פגם מולד בעמוד השדרה המתני סקרלי.

28/07/2002 | 09:52 | מאת: הדס

שלום לך, גם אני סובלת מבעיה דומה לשלך, אם כי אצלי זה דבר יחסית חדש, ולא מולד כמו שד"ר לין כתב לך, את צריכה לעשות בדיקת אולטראסאונד כליות ודרכי שתן וכן לעשות בדיקת תרבית שתן ושתן כללי. אם התרבית תצא שלילית - את יכולה ללכת לבדיקה אורודינמית אותה עושים בבתי חולים ואז יוכלו לדעת מה קורה ולמה יש לך את הבעיה הזו אם את רוצה לשאול שאלות נוספות, את יכולה לעשות את זה או כאן או לכתוב לי לכתובת המייל הרשומה למעלה. אם את רוצה המלצה על בית חולים רציני באמת לצורך הנושא הזה, כתבי לי למייל. בהצלחה הדס

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר