סרטן ומחלות נלוות

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

03/08/2013 | 07:29 | מאת: שולה

שלום רב! אני בת 62 כמעט ומקבלת קיצבת נכות מלאה בסך משהו כמו 2500 שקל עברתי הרבה ניתוחים כמו שרוול בקע בבטו וניתוח סטומה שהייתי איתה עשר שנים ולפני שנתיים סגרתי את הסטומה כן עברתי החלפת מפרק ירך ןמועמדת להחלפת מפרק שני ושתי בירכיים ואני מתהלכת עם הליכון המצב כרגע שיש לי גידול בכליה והתפוד של הכליה הוא 14 אחוז לפני חוודש עברתי בשל סרטן הקרציניומה כריתת רחם שחלות לימפות וחצוצרות וכרגע אני מקבלת טיפולים כימותרפיים שלחתי לביטוח לאומי את. כל הטפסים לקבל שירותי מיוחדים ומחכה מהם לתשובה בתקוה שלא יתעללו בי עם וועדות וכאלה כי ממש אין לי כח לכל הבירוקרטיה הייתי שמחה לדעת איזה זכויות מגיעות לי ואם מגיע לי גם ניידות בתודה מראש

שולה שלום, מבחינת קצבת נכות את מקבל את המקסימום. ייתכן ומגיע לך גם שר"מ. לגבי הניידות, את בהחלט זכאית. בריאות

מנהל פורום זכויות רפואיות