נפיחות בברך לאחר שנה וחצי שעשיתי ניתוח mfc

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

29/05/2012 | 15:42 | מאת: שחר

עברתי ניתוח לפני כמעט שנה וחצי מאז יש לי כאבים בברך עשיתי הרבה טיפולי פיזורתרפיה הברך שלי התנפחה מאוד והייתה נפוחה שבוע ראיתי אורטופד והוא הפנה אותי לצילומי רנטגן בברך של ap+lat רציתי לדעת מה הם הצילומים האלה תודה רבה

שחר שלום אף טיפול לא צריך להמשך שנה וחצי ללא הצלחה ותוצאות. כנראה שהטיפול אינו מותאם לך ורצוי לפנות לגורם אחר בתחום. שיעזור לך. בכל מקרה, נפיחות בברך יכולה להגרם מסיבות שונות שרובן קשורות במבנים רכים כגון רצועות, מניסקוס וכו' הבדיקה אליה נשלחת הינה צילום רנטגן של העצמות בלבד מלפנים ומהצד. זו המשמעות. שיהיה בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה