עזרה בשיקום לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

14/05/2012 | 21:55 | מאת: זהבה

אימי עברה לפני כשבועיים ניתוח בירך, פעמיים בשבוע אני לוקחת אותה לפיזוטרפיה. מעבר לכך אנחנו מבקרים אותה בבית משתדלים לעזור כמה שאפשר אבל אני מרגישה כשאנחנו לא שם היא לא זזה מהספה. אימי משלמת לחברת ביטוח פרטית לא מעט כספים כל השנים, וכעת כשביקשתי סיוע עבורה הם מסבכים אותי במליון ואחת טפסים, ועד שעונים שם לטלפון יוצאת הנשמה. אני מעוניינת לזרזר את העניינים והם מצידם מקשים אלי. מה אני יכולה לעשות?

זהבה שלום בתחום הביטוח הפרטי אינני יכול להמליץ או לעזור כיוון שהפוליסות וההתנהלויות של החברות אינדיווידואליות. כן אוכל לומר מבחינה מקצועית שעל מנת להשתקם בצורה אופטימאלית לאחר ניתוח מסוג זה רצוי לקבל בין 3-4 טיפולים בשבוע בשלב זה. צפי תהליך השיקום הוא כחודש וחצי והמינון בהמשך כמובן תלוי במטופל. שיהיה בהצלחה רבה סאם www.imacs.co.il

20/05/2012 | 18:33 | מאת: זהבה

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה