שבר מאמץ, בן 18

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

06/04/2012 | 01:09 | מאת: זיגדון

שלום, אני מתאמן בקבוצת הכנה לצבא ויש לי שבר מאמץ דרגה 1-2, שהתפתח משין ספלינטס. שרק חטפתי את השין ספילטס אמרו לי שיש לי פלאטפוס, וקניתי נעליים שמתקנות. הלכתי לפיזיוטרפיסט והוא הביא לי תר' לחיזוק הקשת, והבנתי שיש לי קשת בגובה נורמלי (לא נמוך מידי), אבל היא נופלת בתנועה (פרונציה אם הבנתי נכון). מה אני יכול לעשות כדי לא להפצע שוב ולתקן את עצמי? מדרסים? ראיתי את האתר שלך, האם תוכל לעזור למצב שלי? תודה רבה!

שלום שין ספלינטס ושברי מאמץ הן שתי אבחנות שונות והאחת אינה מובילה לשניה. לכן, יש צורך להבדק ע"י מומחה שיחליט מה המקור הנכון של הבעיה ובהתאם ימליץ על טיפול. במקרה ואכן מדובר בשין ספלינטס אזי הפתרון הוא התאמת הנעלה ומדרס מסוג קשיח אשר ישמור על הביומכניקה הנכונה בזמן ההליכה והריצה. אני מצרף לינק רלוונטי בנושא מדרסים /השפעת+המדרס+הביומכאניhttp://www.doctors.co.il/ar/7928 הינך מוזמן לבדיקת ייעוץ בנושא בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה