התאמת אופניים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

02/04/2012 | 16:24 | מאת: יקי

שלום, התחלתי לרכב על אופני עיר ללא קליטים לפני כחודשיים, כ 3 פעמים בשבוע, ברכיבה על מסלול אספלט. לפני כשבועיים לאחר רכיבה אינטנסיבית חשתי בכאבי ברכיים ומאז הם לא עברו, אורתופד נתן לי ארקוקסיה אבל אני מעוניין בפתרון, האם ניתן לבצע התאמה עם אופני עיר? האם אני צריך לשקול מעבר לקליטים? האם אני יכול להגיע לאבחון ללא האופניים? תודה מראש יקי

יקי שלום כנראה הרכיבה האינטנסיבית מראה את אותותיה ולמרות שאלו הן אופני עיר, אין מנוס מלהתאים אותן. דווקא הרכיבה ללא קליטים היא בעיתית פחות מאשר עם קליטים מבחינת התאמה, ולכן אין צורך בהם במקרה שלך. אתה מוזמן לבוא אלינו להתאמה מדויקת של האופניים או לפחות לפגישת ייעוץ לגבי מקור הכאב שלך בברכיים. בברכה סאם www.imacs.co.il

15/04/2012 | 10:20 | מאת: משה

שלום!אני רוכב כביש כ.שנה לאחרונה התחיל כאבים בצוור ולזרוע שמאל כאב מציק מלווה בנימול קצות הצבעות לסרוגין.אופניים נקנו ללא התאמה.אך אני התאמתי לנוחות רכיבה שלי.האים יש קשר לכאבים.ולהתאמה?תודה משה

15/04/2012 | 19:23 | מאת: משה

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה