בעיות בברכים ובהליכה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

18/03/2012 | 08:28 | מאת: ליאת כהן

שלום רב, אני בת 33, סובלת מזה זמן רב מדילול שריר הראשי ברגל שמאל,בזמן הליכה אני כאילו מאבדת שליטה והרגל פשוט נזרקת,לצערי לא טפלתי בעצמי כמו שצריך וכעת החלו לי כאבים בברך שמאל,מה עלי לעשות ולמי לפנות?עברתי בגיל 15 2 אורטוסקופיות אשר לא עזרו.

ליאת שלום ייתכן וכל נושא השיקום של הגפה התחתונה שלאחר הארתרוסקופיות, לא בוצע בשלמותו. לכן, כעת כדאי במיידית לפנות לטיפולים שמרניים בפיזיותרפיה שישימו דגש עיקרי על תרגילים פרופריוספטיביים המתבצעים על משטחים ניידים. ככל הנראה לפי תיאורך מדובר בחוסר שליטה על הברך, נושא מרכזי ולרוב פתיר בטיפולי הפיזיותרפיה ובשיקום הגפה התחתונה. בריאות שלמה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה