שלפוחיות ברגלים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

17/03/2012 | 22:36 | מאת: שני

עוד כמה ימים אני יוצאת לצעדה של 50 ק"מ כמעט. כל השנים הקודמות הייתי צועדת פחות מחצי מהדרך הזו והייתי חוזרת עם שלפוחיות נוראיות ברגליים שגם היו מפריעות לי מאוד לקראת סוף המסלול. יש דרך כלשהי למנוע את היווצרותן?

שני שלום הבעיה יכולה להפתר ככל הנראה באמצעות מדרסים והנעלה מתאימה. לשם כך כדאי להבדק אצל פיזיותרפיסט המתמחה בכך שיבצע בדיקה מקיפה של כף הרגל והגפה התחתונה. על מנת להגיע לפתרון המושלם ניתן לבצע בדיקת לחצים של כף הרגל במעבדה לניתוח תנועה בבית החולים דנה, המרכז הרפואי תל אביב. צעדה נעימה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה