תופעות סחרחורות ?

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

13/03/2012 | 23:43 | מאת: בן

ב ארבעת החודשיפ האחרונים קרו לי מספר תופעות שמרגישות כסחרחורות מאוד חזקות שלא חוויתי לפני כן ומעולם כדבר הזה. אף פעם לא חוויתי את תופעה שפתאום הרגשתי חוסר יכולת ללכת ישר ברחוב והכל סביבי פשוט הסתובב. פעם אחת במצב של ישיבה לפני כשבועיים ואז תקפה אותי סחרחורת חזקה והכל כאילו הרגיש נע מסביב ולא הצלחתי להתמקד או לעמוד מהכסא בכלל. זה היה מפחיד. לא יכולתי כמה דקות לקום ממש כמו שיתוק בגלל חוסר יכולת לעמוד בסחרחורת. לפני כן היו לי מספר פעמים כאלה שממש הלכתי ברחוב רגיל ואז לא יכולתי ללכת ישר אלא כל הזמן הלכתי עם נטייה הצידה. אני בן 37 לא סובל מבעיות לחץ דם ולא מעשן ולא שותה אלכוהול. נבדקתי אצל הרופא משפחה והוא לא ידע מה לומר לי.

בן שלום ראשית רצוי לגשת לרופא אף אוזן וגרון לוודא כי הבעיה אינה נובעת מהאוזן התיכונה. לאחר בירור זה, במידה ואינו נותן את הפתרון יש להמשיך ולברר אצל נוירולוג. אלו שתי הכתובות הרלוונטיות לבעיה שהינך מתאר. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה