כאב בשוקיים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

24/02/2012 | 14:56 | מאת: מיכאל

סאם, הבעייה שלי קיימת כבר כמה שנים ואני מחפש תשובה לבעייה. לאחר ריצה, הליכה מהירה, עלייה במדרגות וכל מאמץ כלשהו, אני מתחיל להרגיש חום, ולאחר מכן קשה לי להרים את כף הרגל, כאילו חסמו לי את הדם ברגל. עברתי בדיקת מיפוי עצמות - תקין. בדיקת EMG - תקין. אני מודע לכך שקיימים: טרשת עורקים שהיא מתאימה להגדרת הכאבים שלי. "אוסגוד שלאטר" גם תופעה דומה. ובנוסף תסמונת מדור. לאן לפנות קודם - כלי דם, אורתופד, כירופרקט? והאם תוכל להסביר במילותיך את המושגים. מודה לך,

24/02/2012 | 15:10 | מאת: מיכאל

בנוסף בדיקות דם תקינות חוץ מ CPK =450

מיכאל שלום, התלונה שלך יכולה להיות תוצאה של בעיה שרירית בדומה ל shin splints. אבל ללא ספק, יש חשד לבעיה מסוג תסמונת המדור compartment syndrome. אני מציע לפנות לאורטופד מומחה ספורט לאבחון מקור הכאב. במידה ולא יאבחן את מקור הכאב או במידה והאבחנה אינה ממקור תסמונת המדור מומלץ לפנות למעבדת הליכה לצורך אבחון. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה