לסאם התותח

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

29/01/2012 | 03:00 | מאת: בן

http://www.coreperformance.com/knowledge/movements/rotational-lunge-stretch-soccer.html מה המטרה לדעתך של שליחת היד מעלה? כאשר היד עולה את מה היא מותחת? 2.אומרים שמניעת פציעות תלויה רבות בהתאוששות נכונה. אני בן 21 משחק כדורגל 5 פעמיים בשבוע ועוד 2-3 אימונים בחדר כושר. מערך ההתאוששות שלי הוא כזה: שאני מסיים את אימון הכדורגל אני הולך לחדר כושר ומשם מבצע הליכה קלה של 10 דקות, בבית אני עושה מתיחות ומקלחות של מים חמים ומים קרים לסירוגין כמו שהסברת לי איך לעשות. לאחר מכן משתדל לאכול כמה שיותר טוב ולשתות כמה שיותר. לפני השינה 300 מ"ג תוסף מגנזיום. אני לוקח 3 פעמיים בשבוע תוסף מגנזיום, רק לאחר אימונים קשים(הכוללים גם חדר כושר וגם אימון כדורגל) ואחרי משחקים. מה דעתך על מערך האתוששות שלי? אשמח לקבל עוד טיפים. תודה

בן שלום, אין מטרה ספציפית להרמה של היד, זה יכול להוסיף לרוטציה(פיתול) של הגו העליון. סדר ההתאוששות שאתה מתאר נראה יעיל ומתאים. לגביי תוספי תזונה יש להתייעץ עם תזונאי כי אני לא מתמחה בתחום זה. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה