פנחס רוזן תל אביב

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

24/01/2012 | 18:11 | מאת: אלה

לאחרונה לאחר ריצות אני סובלת מכאבים בברך שעוברים לאחר יום יומיים. לדוגמא ביום ששי האחרון רצתי 10 ק"מ והיה מצוין ואז בשבת בבקר רצתי שוב 10 ק"מ וגם היה טוב. לאחר כחמש שש שעות התחילה ברך ימין לכאוב לי כאב שהלך והתגבר. ביום ראשון עדיין כאב מאד, והלכתי צולעת תוך משיכת הרגל, וכמו כן בקושי עליתי וירדתי מדרגות. ביום שני הכאב פחת עד שכמעט נעלם. יש עדיין כאבים אבל מועטים מאד. בזמן שכאב אני גורבת על הברך תחבושת אלסטית פשוטה (שקניתי בסופר פארם) וזה מקל עלי את הכאב במעט.

אלה שלום, על פי תיאורך לא ניתן לקבוע אם הפגיעה היא ברקמה רכה או במפרק. נראה כי אם קיימת פגיעה היא יחסית מינורית כיוון שהכאבים חולפים אך בכל מקרה חשוב להגיע לאבחון של אורתופד או פיזיותרפיסט כדי למנוע החמרה. בברכה, סאם www.imacs.co.il בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה