תרגילים ליציבות?

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

19/11/2011 | 01:40 | מאת: קובי

לפני מספר שבועות דיברתי איתך על תרגיל לשיפור היציבות ותשובת הייתה: "תרגיל הסקווט פחות מתאים כתרגול יציבתי לשמירה על מנח זקוף. יש תרגילים אחרים שמתאימים יותר" תוכל לעזור לי איזה תרגילים טובים יש לשיפור היציבה לבחור צעיר(20)? תודה רבה

קובי שלום, תרגילים שמאתגרים את שריר הליבה בתנוחות שונות כמו: שכיבה על הגב, שכיבה על גליל ועמידת 4 על משטחים ניידים. ניתן להתייעץ עם פיזיותרפיסט במסגרת טיפול פיזיותרפיה או פיזיותרפיסט המתמחה בפילאטיס. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה