בחירת נעליי נוחות מתאימות

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

20/09/2011 | 21:11 | מאת: אבי

שלום יש לי פלטפוס די חזק ובכל פעם אני רוכש מדרס ביומכני אשר מקל על הכאבים בברכיים ובגב לאחרונה אני נתקל שזה עדיין לא עוזר ונאלצתי לקנות נעליים שהן לא נוחות לי אני מבקש את עזרתך בהמלצה לסוג נעליים היכולות להתאים כל חנות ממליצה על תוצרת מין הסתם והמחיר בשמיים תודה אבי ט"ל 0546798720

ללא ספק שהנעליים המתאימות ביותר הינם נעלי ספורט בעלי תמיכה מקסימלית: כמו ברוקס אדיקשין או ניובלנס 994 ועוד. תגש לחנות ספורט מקצועית. יעזרו לך להתאים נעל בהתאם למדרס. לגבי נעליים שהם לא נעלי ספורט. אין תמיכות ספיציפיות. לרוב נעליים טובות יאפשרו הכנסת המדרס. מומלץ לנסות: Rockport, Ecco. בהצלחה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה