כאבים בכפות הרגליים במיוחד אחרי מנוחה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

07/09/2011 | 16:04 | מאת: חאלד

שלום, אני בן 35 אדם בריא בד"כ ,עבודה משרדית כל היום. מזה קרוב לשנה אני מרגיש כאבים עזים בכפות הרגליים במיוחד אחרי מנוחה או בבוקר אחרי שינה,זה התחיל ברגל ימין ורק אחרי שינה .היום זה כואב בשתי הרגליים ונמשך כל היום ,הכאב גובר אחרי שאני נח(אבסורד )אבל אמת. הייתי אצל אורטופד לפי המלצה שלה רופא המשפחה ,האורטופד חשד בדלקת באיזור העקב,נתן לי אנטביוטיקה ולא עזר , יש לציין שלא משנה מה אני נועל תמיד כואב,מה שכן סוג הנעל משנה את מידת הכאב, אני אובד עצות. נא עזרתך תודה מראש

חאלד שלום, במידה והכאב שאתה מתאר ממוקד באזור העקב והחלק האמצעי של פנים כף הרגל ולא כאב מפושט, סביר להניח שמדובר בדלקת של הרצועה הפלנטרית (plantar fascia) בשפה העממית זה נקרא דורבן- אך זה לא באמת דורבן!. בדיקת כף הרגל, התאמת מדרסים ביומכאניים וטיפול פיזיותרפי יכול לפתור לך את הבעיה. מצורף קישור להסבר על המדרס הביומכאני http://www.doctors.co.il/ar/7928/השפעת+המדרס+הביומכאני בברכה, סאם www.imacs.co.il

08/09/2011 | 16:31 | מאת: חאלד

סם שלום, תודה על ההסבר , הכאב בשתי הרגליים ומתפש עד שמגיע לאצבעות. תודה

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה