אין ליגיד אכילס ברגל אחת

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

17/07/2011 | 09:56 | מאת: עופר אילנה

נקרע לי גיד אכילס ,עברתי 4 ניתוחים ,ונכון להיום אין לי גיד אכילס .עברתי שיקום ארוך .נכון להיום אני עושה התעמלות בריאותית.אך סובלת מכאבים בכל הצד הימני (זאת הרגל שאין גיד)הכאבם מתחילים במרכז הישבן ומקרינים עד הברך.עלי לציין שאני נועלת רק נעליי ספורט או נעלי בריאות.מטופלת בפיזוטרפיה בנוסף.קיבלתי זריקות ולטרן.אך אין מנוח כל הזמן כאבים.איזה נעליים או מה אני יכולה עוד לעזור לעצמי.תודה על תשובתכם המהירה.

אילנה שלום, לאחר קרע בגיד אכילס וארבעה ניתוחים ניתן להבין כי מדובר במקרה מורכב. כניראה שתבנית ההליכה והתפקוד שלך נפגעו באופן משמעותי. מקרה כזה דורש בדיקת הליכה והתאמת טיפול על פי הממצאים. מצורף לינק המסביר על בדיקת הליכה: http://imacs.co.il/s-Walking.asp בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה