מדרסים לריצה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

11/07/2011 | 21:33 | מאת: רוני

סאם חמיס שלום רב. יש לי קריסה פנימית מתונה של כף הרגל ובעקבות כאבים שחשתי בשוק ובקרסול בזמן ריצה ואחריו עשיתי מדרסי ריצה ביומכניים. היום 9 חודשים לאחר שימוש במדרס אני סובל מכאבים בקרסול, בשוק ובברך. הייתי אצל המדרסן כמה פעמים אך לא חל שיפור. הכאבים מאוד מורגשים באיזור הקרסול כאשר אני במצב עמידה. מה אתה מייעץ לי לעשות. תודה רבה, רוני.

רוני שלום, כנראה שקיימת אי התאמה בין המדרס למבנה או לתנועת כף הרגל והפתרון לבעייתך טמון במדרס מותאם. כדי לתכנן מדרס מתאים יש לבדוק את מנח ותנועת כף הרגל בעמידה ובריצה ועל סמך הבדיקה לתכנן מדרס מתאים. בכל מקרה מדרס ביומכאני נעשה בגיבוס הרגל במנח ניטרלי של כף הרגל. לאבחון מדוייק יותר ניתן לפנות למעבדת הליכה. מצורף לינק למאמר בנושא המדרס הביומאני. http://www.doctors.co.il/ar/7928/השפעת+המדרס+הביומכאני בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה