אורך רגליים - ריצה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

09/07/2011 | 15:41 | מאת: אנונימי

גיל 15. אתמול במקרה נכנסתי לכתבה שמדברת על הדברים שנובעים מאורך רגליים שונה, ושמתי לב שגם יש עומס על הגב התחתון, וישר נזכרתי בשבר מאמץ שקיבלתי לפני כשנה בגב התחתון בחוליות L4-L5. אני כמעט בטוח שכשהייתי קטן אז העובי היה שונה ויכול ליהיות גם האורך של הרגליים. ואני כמעט בטוח שרגל אחת שלי הולכת עם נטייה קלה ימינה(כמו ברווז) ורגל אחת הולכת ישר. האם כדאי לעשות בדיקה בIMACS?(מכון שאומרים שהוא ממש מדויק וממש טוב, אך לפי מה שהבנתי ממש יקר) בדיקה אצל רופא לא תעזור נכון? (הרי הוא יכול רק למדוד את הרגליים וגם קראתי וגם אני בטוח שהוא לא יכול ליהיות מדויק. וכמה מ"מ זה גם ממש משנה לפי מה שהבנתי. תודה מראש!

שלום, אתה בהחלט צודק, הבדל באורך רגליים ברזולוציה של מילימטרים והביטוי של ההבדל הזה במצב הליכה וריצה נבדק במעבדת הליכה. בדיקה במעבדת הליכה תתן את התשובות לשאלותיך ותסביר את הגורם לשבר מאמץ בגב והגורם לאה-סימטריה בין הרגליים והמלצות לטיפול. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה