כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

06/07/2011 | 00:31 | מאת: נטלי

כואב לי בגב התחתון איפה שעצם הזנב מה טיפןל לזה? וליפעמים בזמן הריון כואב לי באמצע הגב האם יש גם לזה טיפול? פעם עשיתי ספורט והיום לא האם כדאי לי לחזור לזה?

נטלי שלום, באופן כללי אין סיבה במצבך להמנע מפעילות ספורטיבית ואף רצוי לבצעה. לגביי הכאב בגב התחתון- ייתכן כי מדובר במפרק הsacro-iliac שמחבר את עצמות האגן, בתקופת הריון קיים רפיון רצועות וייתכן כי המפרק אינו יציב. כאב בגב העליון גם הוא יכול לנבוע משינויים ביציבת הגוף המתרחשים בזמן ההריון. על מנת לאבחן את מקור הבעיה יש להבדק אצל פיזיותרפיסט ולקבל טיפול בהתאם. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה