ריצה יחפה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

08/04/2011 | 19:26 | מאת: אלעד

ראיתי אותך בתוכנית של קרסו,ולאחר מכן קראתי את הכתבה- http://www.sportweb.co.il/מאמרים/201_/האם_ריצה_יחפה_בריאה_לגוף_שלנו ומאז אמרת שהתפרסמה עוד כתבה..האם פרסמת משהו? והייתי רוצה לדעת איך בכל זאת אני אדע אם מתאים לי לרוץ יחף?יש לציין שרוב העבודה שלי היא דווקא על הבהונות כף הרגל בגלל שאני מאמן באירובי קיק בוקס? יש לך טלפון שאפשר לדעת פרטים על המפגש וכמה זה עולה? ועוד דבר בזמן הליכה אין את מה שקורה בריצה יחפה,כי יש גלגלול מהעקב לכיוון הכריות,אז הויברם מתאימות גם להליכה? שבת שלום ותודה מראש

אלעד שלום, צודק. ויברם לריצה בלבד. בגלל הגלגול ההפוך. צריך לבצע הערכה ביומכנית של הגפיים התחתונות: מבנה גרמי, יצוב מפרקי ושליטה שרירית. מאמר ההמשך עוד לא פורסם. אתה מוזמן לפנות למרכז אייקס לשאלות נוספות ובירורים: www.imacs.co.il 03-5222583 בברכה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה