מיואשת כאבים במיפרקים לילדה בת שמונה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

24/03/2011 | 08:48 | מאת: שמרית

בתי כבר שנה סובלת מכאבים במיפרקים בידיים ברגליים עשיתי את כל הבדיקות דם הכל תקין , הלכתי פעמיים לרמטולוג לא עזר בכלום עשה כמה בדיקות אמר שיכול להיות גמישות יתר , אמר לעשות לה כמה תרגילים שלא ממש עוזרים ושלח אותי אני ממש מיואשת הילדה סובלת ואני יחד איתה , הכאבים כאילו התגברו בימים האחרונים היא כבר מתלוננת שכואבות לה הידיים בבית ספר שהיא כותבת היא מתלוננת גם על כאבי בטן שאין לי מושג אם קשור , אני כבר שלושה ימים נותנת לה אדוויל לפני שינה כי קשה לה להירדם אמרתי אנסה רומטולוג אחר קבעתי לה תור בשניידר שרק ביולי התור , אני פשוט לא מבינה לא יכול להיות דלקת פרקים גם שהבדיקות תקינות ואין נפיחות ? איך זה שאין שום פתרון מה היא אמורה לסבול ככה איך אני יכולה לעזור לה , אני פשוט לא יכולה לראות את הסבל שלה

שמרית שלום, הכתובת היא ריאומטולוג. ניתן לנסות בשניידר אך גם בתה"ש. תשלחי להם מכתב המתאר את המצב ותבקשי להקדים את התור. בנוסף, מומלץ לפנות לאורטופד שיכול להבין את אופי הכאב ולפנות אותך לבדיקות מתאימות. האורטופד המתאים במקרה כזה הוא פרופ' שלמה וינטרוב, מנהל מחלקת אורטופדית ילדים, בי"ח דנה, איכילוב. בהצלחה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה