כאבים בירך ימין

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

22/03/2011 | 17:56 | מאת: יונית

שלום חודשיים של כאבים וצליעה בירך ימין אשר ירדו עד לברך שהתחילה לכאוב, לאחר צילום הרופא המליץ על פיזיותרפיה, תוצאות הצילום הם: some narrowing of the joint space מה זה אומר? האם פיזיוטרפיה אמורה לעזור ולשחרר מהכאבים? ועוד שאלה האם טוב לשחות במקרה שכזה - שכחתי לשאול את הרופא תודה

שלום יונית, כנראה מדובר בשינויים ניווניים קלים של המפרק- שחיקה קלה של הסחוס. ממצא ששכיח מעל גיל 50-55. פיזיותרפיה זה הטיפול המתאים ביותר. טכניקות לשיפור טווחים, הפחתת כאבים. המפרק יהיה יותר גמיש עם שיפור במבנה ויאפשר יותר תנועה ללא כאב. כמובן, תרגול עצמי ותרגול לחיזוק שרירים. שחיה: בהחלט מומלץ! פעילות ללא עומס של נשיאת משקל. מאפשרת תנועה ושיפור בכוח שרירים. בהצלחה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה