גמישות יתר

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

16/02/2011 | 02:01 | מאת: דנה

ממקורות שבדקתי הבנתי כי אכן הן מועילות לדורבן,אני סובלת מכך שנים רבות וזה אכן משפיע על הברכיים והגב, שלא לדבר על הכאב בכף הרגל. נוסף על כל הצרות יש לי גם היפראקסטנציה של המפרקים רציתי לדעת האם מומלץ רכוש אותם???

דנה שלום, הטיפול לגמישות יתר, שאכן משפיע על המבנה והתנועה של כל הגפיים: 1.מדרסים מתקנים את מנח כף הרגל ומפרק הברך והירך ככל האפשר. 2.חשוב ביותר חיזוק שרירי. יש לחזק את השליטה השרירית סביב המפרקים כפיצוי על הגמישות יתר. עבודה שרירים לחזק את שרירי הליבה של הגפיים התחתונות. עבודה על משטחים לא יציבים יביא לאתגור מערכת השרירים. מומלץ לפנות לפיזיותרפיה בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה