בעיה במסרק כף הרגל

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

18/01/2011 | 20:58 | מאת: ורדינה

אני סובלת מנפילה של המסרק בכפות הרגליים (קדימה). האם יש נעליים ספציפיות שיכולות להתאים לי? ניסיתי מדרסיים ולא הרגשתי הבדל. אני זקוקה לנעליים עם תמיכה נוחה בחלק הקדמי של הרגל.

ורדינה שלום, הפתרון הוא מדרס! חשוב לגבס את הרגל ללא נשיאת משקל על מנת לתקן את מנח כף הרגל (ולא בדריכה קופסאת ספוג), והתאמת מדרסים קשיחים כדי לעשות שינוי ולתקן את מנח המפרקים. מדרסים רכים לא יכולים לשנות את מיקום המפרקים!!! על מהדרס: http://www.doctors.co.il/ar/7928/השפעת+המדרס+הביומכאני בנוסף, ניתן לבצע בדיקת אבחון כף רגל במעבדת ההליכה באיכילוב: מדידת לחצים בכף הרגל. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה