קנאקים בכל הגוף

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

28/10/2010 | 22:17 | מאת: לילך

שלום רב, בחודש האחרון החלו להופיע לי קנאקים קולניים בהמון איזורים בגוף, במקביל כאבי ברכיים (לרוב בכל פעם ברך אחרת) וגב תחתון. יש לציין שאני עובדת כ-9 שעות ביום בישיבה, הולכת לרוב עם עקבים ולא מבצעת כמעט פעילות גופנית. אורתופד אמר לי שיש לי דלקת בברכיים. קשה לי להאמין שזה הסבר לשאר התופעות בגוף. מה לדעתך הכיוון? האם יש סוג ספורט מסויים שיתאים לי יותר? האם כדאי להתעקש על צילום או בדיקות מסוג אחר? תודה רבה, לילך

לילך שלום קנאקים הינה תופעה שלא תמיד ניתן להסביר או לטפל בה אלא אם כן היא מופיעה גם עם כאב מפושט ואז כדאי לפנות לראומטולוג.לגבי הכאב ברכיים, במידה והוא אינו תמידי ומתמשך קשה להאמין כי מדובר במקור דלקתי. לרוב הבעיה מכאנית שמקורה בסחוס, גיד או מפרק. כדאי לפנות לפיזיותרפיסט המומחה לאורתופדיה לשם אבחון וטיפול. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה