הפרעת הליכה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

24/10/2010 | 21:34 | מאת: צחי

לפני שנתיים נפגעתי קשה בתאונת דרכים ועברתי ניתוח ראש.לא רואה בעין אחת.אני מרגיש חוסר איזון בהליכה ,נוירולוג הפנה אותי לפיזיוטרפיה לשיפור ההליכה .האם יכולים לעזור לי ?

26/10/2010 | 11:09 | מאת:

צחי שלום, לא יודע כמה הטיפול בפיזיותרפיה יעזור לך ומה תהיה התוצאה הסופית. אבל מה שבטוח הוא שאתה חייב לעשות טיפול פיזיותרפיה. לרוב לתקופה ממושכת. בהמשך להיות במעקב אצל פיזיותרפיסט. בפיזיותרפיה יטפלו בכל מה שקשור לתגובות שיווי המשקל, יבדקו את הגורם לקושי בהליכה ויטפלו בהתאם. מטרת הטיפול היא לאתגר את הגוף איפה שקשה לו. לדוגמא ללכת על משטח לא יציב, תרגילי שיווי משקל, חיזוקים וכל ממצא אחר שימצאו שמקשה על ההליכה שלך. במידה ויש דברים לא ברורים, ניתן לפנות למעבדת הליכה לאבחון מעמיק. בברכה, סאם www.imacs.co.il