(הליכה כמו נפילה/בקצב של ריצה עם הטייה לצד )

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

25/09/2010 | 00:31 | מאת: רינה

אמי סובלת מ ירידה קוגניטיבית ומוטורית CBD האם יש אפשרות לשימור הליכה הליכתה הולכת ונהיית יותר כמו ריצה/נפילה מתמשכת עם הראש באדמה ללא טלטולי ידיים. שאלתי כיצד משמרים / משפרים את הקיים מחלתה כוללת טוןנוס שרירים מוגבר איבוד שמוש נרורולוג של פרקינסון לא הציע שןם טיפול

פיזיותרפיה! מומלץ טיפולי פיזיותרפיה פונקציונלים שיכללו: חיזוק, תרגול פונקציונלי שיכלול: חיזוק ואימון מרכיבי תנועה של הליכה, עמידה, קימה מישיבה ועוד. תרגול של שיווי משקל. לימוד הליכה! ניתן להשיג שיפור בטיפולי פיזיותרפיה: במכון או טיפולי בית. מומלץ לשלב. חשוב איזון תרופתי על ידי הנוירולוג. בהצלחה סאם Www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה