הליכה בזהירות

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

15/09/2010 | 11:08 | מאת: מוטי

שלום שמי מוטי אני בן 28 אני עם מדרסים כבר כמה שנים כי יש לי דריכה של העקב פנימה .עכשו למרות המדרסים אני עדיין אני הולך בזהירות ולא מצליח להתנהל בחופשיות עם כף רגל ימין ואני הולך כמו נכה ולכן אני שואל מה אפשר לעשות בשביל להתנהל בצורה חופשית .

מוטי שלום, במצב הזה אני בהחלט ממליץ על בדיקת הביומכאניקה של כף הרגל. בדיקת התנועה של כף הרגל במעבדת ההליכה. ניתן לאבחן את מידת הסטיה באומן מדויק, ולהמליץ על מרשם מדויק למדרסים - תיקון זוויתי ונעליים. מעבדת הליכה איכילוב: בדיקת לחצים בכף הרגל איימקס: בדיקת הליכה בתלת מימד בברכה סאם Www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה