כאבים באיזור הירך בזמן ריצה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

29/08/2010 | 18:04 | מאת: nir me

באמצע הריצה באחרונה שביצעתי(ריצה קלה) חשתי כאב מטריד במיוחד באיזור הצדדי התחתון של ירך ימין. חיפשתי באינטרנט ועפ"י החומר שמצאתי ,אולי מדובר בשריר הנרחב הצידי... האם יש לכם רעיון מה יכולה להיות הפציעה או מהות הכאב? אשמח אם תוכלו לפרסם את מחיר הבדיקה אצלכם ע"י פיזיותרפיסט ע"מ לאבחן בצורה מדויייקת את הכאב?

שלום ה שכיחה של ITB. הסיבה לכך הינה ככל הנראה תנועה לא תקינה של מפרק הירך וחוסר שליטה שרירית הגורם למתיחה של השריר/ הגיד הצידי בירך. על מנת לבצע טיפול נכון יש צורך לאמת את האבחנה. הטיפול כולל מתיחות, עיסוי עמוק, חשמל US וטייפינג של הרקמה הרכה. בזמן האבחון יש לאתר את המקור המכאני שגורם לבעיה ולתקנו בעזרת  חיזוק שרירים ספציפי, נעליים מתאימות ומדרסים במידת הצורך. לקבלת פרטים לגבי אפשריות בדיקה או טיפול נא ליצור קשר טלפוני.  בברכה,  סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה