כאבים בכף רגל

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

12/08/2010 | 22:31 | מאת: שול

מזה שלוש שנים אני סובלת מכאבים עזים בכפות הרגל ותחושה של זרם חשמלי בדריכה הראשונה בבוקר.עשיתי את כל בדיקות העצמות ולא נמצאו כל חריגות.קניתי לא מעט נעליים אורטופדיות כולל 2 זוגות מדרסים בהזמנה, והבעיה רק מחריפה.

שול שלום לצערי חסר עוד ניתונים ולא אוכל לעזור דרך הפורום. מומלץ לפנות למומחה כף רגל שיאבחן את הבעיה. יש לבדוק בעיה עצבית או כלי דם לפני קביעת כל אבחנה אורטופדית אחרת. ניתן גם לפנות למעבדת הליכה. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה