נתניה רח" רזיאל39/8

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

10/08/2010 | 08:00 | מאת: סקורה חיים

לפני 8 שנים עברתי ארוע מוחי.ניגרמו לי כמה נזקים.על הרוב,היתגברתי עם הזמן.היתי למעשה משותק בכל צד ימין.כיום, נותרו לי שתי מיגלות ,איני יכול לכתוב ביד שמאל 0(אנישמאלי)ואיני מסוגל ללכת רגיל.אומנם,אני הולך.אפילו מרחקים גדולים.אבל זה עם מאמץ.אני סוחב רגל ימין.אבקש באם תוכל לעזור לי להיתגבר על בעיות האלה.אני מודה מראש .סקורה חיים לבסוףאחזור על כתובת המייל שלי[email protected]

חיים שלום כדאי לפנות לפיזיותרפיסט לשם אבחון וטיפול בהליכה. לאחר בדיקה שלו ניתן יהיה לדעת מה הבעיות שגורמות להליכה המאומצת והלא נכונה ובהם לטפל. הבעיות עשויות להיות קשורות לחולשת שרירים, שליטה מוטורית, טונוס שרירים, תחושה לקויה ועוד. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה