נעלי Shape Ups

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

23/07/2010 | 09:05 | מאת: רונית

שלום לכם, האם הטכנולוגיה של הנעליים הנ"ל באמת מיישמת את כל מה שהייצרנים (חברת MBT וחברת סקצ'רס) אומרים עליהם? רונית

רונית שלום, הנעליים המתאימות ביותר לעמידה והליכה ממושכת הינם נעלי ספורט. חשוב לרכוש את הנעל המתאימה למבנה כף הרגל מכיוון שיש חלוקה רבה של הדגמים בהתאם למבנה כף הרגל (רגל שטוחה, קשת גבוהה, ועוד...). לנעליים עם פיתוח מיוחד כמו MBT יש אינדיקציות ספציפיות שאני ממליץ עליהם. הגוף הבריא ללא פגיעה גם כן יכול ליהנות מהם אך קודם צריך להתנסות בנעל ולהרגיש את השפעתה על מבנה הגוף. זה תלוי אך ורק במתגובה הספיציפית של הגוף. אם זה נותן תחושה טובה יותר בהליכה אז ניתן לנסות. אין מחקרים שמוכיחים ונותנים אינדקציות לשימוש אצל אנשים בריאים. לאבחון מדויק יותר ניתן לבצע בדיקת הליכה. בברכה, סאם www.imacs.co.il

28/09/2010 | 14:33 | מאת: שרה

אשמח לקבל חוות דעתך, אני קניתי את הנעלים וכשהציעו לי לא אמרו לי שיש חלוקה לפי מבנה כף הרגל ( שלי עם קשת גבוהה) כשאני צועדת רק רגל אחת,רגל "ימין" נרדמת לי. האם יש לך הסבר ל"הרדמות".תודה שרה זלוף

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה